3 tips hvis du vil sælge et energivenligt hus


Hvis du er den heldige ejer af et energivenligt hus, og du står i en situation, hvor det skal sælges, så skal du læse nøje med nu. Her i artiklen får du nemlig tre tips til at sælge et energivenligt hus med stor succes. En god artikel for dig, der gerne vil have den højst mulige pris for dit hjem.

Artiklen er skrevet i samarbejde med https://tilstandsrapport-pris.dk/

Hvis alle energi- og varmekilder fungerer, kan du forvente højere salgspris

Sælg ikke et hus, hvor flere energi- og varmekilder ikke fungerer optimalt. Det vil blot give dig et irriterende afslag i prisen, fordi køber har et godt argument i, at ”der så skal bruges penge på at fixe kilderne”. Og det har køber fuldstændig ret i.

Hvis du sørger for, at alt fungerer efter hensigten, så fjerner du et godt argument fra køber – og det betyder alt andet lige, at du kan se frem til den højst mulige salgspris.

Sørg for at bruge ”energivenligheden” som salgsargument

Hvis du ikke bruger husets energieffektivitet- og venlighed som salgsargument, så er du dum. Så enkelt kan det siges. Efterspøgslen efter et energieffektivt hus er stor. Det skal du udnytte. Derfor skal du hellere nævne det en gang for meget end en gang for lidt. Husk at gøre opmærksom på det i alt det salgsmateriale du og din mægler laver.

”Det koster nærmest ingenting at bo i huset”

Du kan med fordel slå på, at det nærmest ikke koster noget at bo i huset. Fortæl, at strømmen er ”gratis”, fordi du har en husstandsvindmølle. Fortæl udgifterne til varme er minimale, fordi har et jordvarmeanlæg. Fortæl, at taget er uhyre god til at holde på varmen. Tænk dig om og du vil pludselig støde på en masse gode salgsargumenter, der kan hjælpe dig med et hurtigt og profitabelt salg.

Kræv en højere salgspris, når huset er energioptimeret

Vi har allerede været en smule inde på det: Hvis du har et energivenligt hus, kan du uden problemer kræve en højere salgspris. Det hænger sammen med, at efterspørgslen efter energivenlige huse er høj. Ligeså snart, at efterspørgslen falder, så bliver det sværere at få en høj salgspris. Derfor gælder det om at benytte sig af tippet omgående. Du ved aldrig, hvornår markedet vender og det bliver ekstra svært for dig at sælge dit hus – energivenligt eller ej.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *