Få dit tag til at se helt nyt ud


Skal dit hus snart sættes til salg, eller er du flyttet ind i et gammelt hus, hvor taget trænger til en ordentlig omgang?

Det kan være noget af en omgang at få skiftet tag, men heldigvis er der nogle mindre tiltag, du kan gå i gang med, mens du sparer op til taget.

Rens taget selv – eller få hjælp til det

Uanset om det er for at lokke købere til dit hus eller bare for at få taget til at kunne holde nogle år endnu, er det altid rart at have et tag, der ser ordentligt ud. Det kan virkelig være med til at give et dårligt førstehåndsindtryk af dit hjem, hvis taget ikke er pænt.

Til at starte med skal det lige nævnes, at du selvfølgelig skal få dit tag repareret, hvis det er direkte farligt. Hvis det er nogle mindre, ofte kosmetiske problemer, du har med taget, kan du sagtens få noget godt ud af at bruge disse råd.

For det første kan du overveje, om taget skal renses. Der er et væld af forskellige måder at gøre det på, og prisen kan ligeledes variere, alt efter om du vil klare opgaven selv eller hyre et firma til at tage sig af det. Hvis du har hænderne rigtigt skruet på og har en stige af god kvalitet, kan du for det meste varetage opgaven på egen hånd eller med en god vens hjælp. Det sparer dig en masse penge, men resultatet kan dog være svingende. Omvendt kan du få det gjort med det samme, og du skal ikke vente på, at håndværkerne kan komme forbi.

Nye tagrender gør en stor forskel

Hvis du går og venter på at få råd til en udskiftning af hele taget, kan du med fordel vælge at overveje, om du vil have monteret nogle nye tagrender. Når selve taget trænger til at blive skiftet ud, er det ofte samme sag med tagrenderne. Det er dog et langt mindre projekt at skifte tagrender, og du behøver derfor ikke at spare op i lang tid.

Selvom det er hurtigt klaret, gør det en stor forskel for udseendet på dit hus, som kommer til at se en del pænere ud. Opgaven kan klares på nogle få dage, selvfølgelig afhængigt af størrelsen på dit hus. Igen kommer det meget an på dine evner, din tålmodighed og tykkelsen på din pengepung, om du skal lave det selv. Hvis du slet ikke overvejer, om du selv vil i arbejdstøjet, men skal have andre til at montere nye tagrender på dit hus, skal du ikke bare vælge det første tilbud, du får i hænderne.

Tag kontakt til nogle forskellige firmaer og få dem til at give dig tilbud på, hvad det vil koste, og hvor lang tid det vil tage. På den måde undgår du at komme til at betale alt for meget for projektet, og du kan nemmere forhandle om prisen, når du har set nogle flere tilbud. Klik her og få tre uforpligtende tilbud på montering af tagrender på dit hus.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *