Gå sommeren i møde med de lækreste havemøbler


Gå sommeren i møde med de lækreste havemøbler

Sommeren er stille og roligt på vej. Vi har allerede haft årets første sommerdage midt i april måned, men der er forhåbentlig mange flere i vente. Derfor anbefales det, at få styr på havemøblerne i allerede nu, da man aldrig ved hvornår sommeren bryder ud. Det kan komme lige pludseligt fra den ene dag til den anden, og så er det da ærgerligt, hvis man ikke kan sidde i haven og nyde solen.

Havemøbler til små og store haver

ILVA har et stort udvalg af lækre havemøbler, der både kan passes ind i større og mindre haver. ILVA har sågar et udvalg af havemøbler til altanen til dig der ikke har en have, men alligevel ønsker mulighed for at nyde sommerens varme solstråler.

Der er mange forskellige muligheder hos ILVA, så du kan helt sikkert finde nogle havemøbler, der passer til din prisklasse, smag og størrelsesbehov. Tre faktorer der også er vigtigt at tage i betragtning, inden man investerer i havemøbler er følgende.

Har du en stor have, hvor der skal være plads til store haveselskaber, kan du finde store havemøbelsæt med borde og stole, der vil egne sig godt til det. Har du derimod en lille have eller altan, hvor der ikke er så meget plads, finder du også små havemøbelsæt til to personer, der kan foldes sammen.

Vil du derimod gerne skabe en hyggelig stemning i haven, kan du finde nogle gode loungemøbler til haven. Her har ILVA selvfølgelig også flere forskellige muligheder blandt andet loungemøbler i flet med flotte hynder, der vil skabe en afslappet stemning, hvor man kan nyde hyggeligt selskab med venner og familie. Du kan også gå efter en mere romantisk stemning med havemøbler i en fransk gårdhave stil, der vil fungere rigtig godt til formålet.

Er dine behov i haven mere til den praktiske side, finder du også mange havemøbelsæt i plastik og andre let rengørelige materialer, der nemt og hurtigt kan tørres over med en våd klud. Du kan finde meget mere inspiration til bolig og have lige her.

 

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *