Husk at pakke ind i boblefolie, når du skal flytte


Det kan så let gå galt. Et enkelt bump på vejen kan have stor betydning for, om ens favorit service overlever en flytning. Derfor er det en rigtig god idé at være på den sikre side. Man kan nemlig let gøre sig nogle foranstaltninger, når man står midt i flytterodet. Når man først har indkøbt de papkasser, man skal bruge, er man et godt stykke ad vejen. Det er nemlig både mere overskueligt og sikkert at flytte sine mange kære ejendele i kasser. Men man kan stadig gøre mere, hvis man vil være sikker på, at man giver sine ting de bedste vilkår for at overleve en flytning. Her er boblefolie nemlig en rigtig god ven. Sørger man for at fore og pakke sine ejendele godt ind i boblefolie, inden man placerer dem i papkasserne, er man godt på vej. Se mere.

Det ville jo være smadderærgerligt, hvis ens skrøbelige arvestykker ikke overlever turen. Og det er selvfølgeligt ikke kun arvestykker, der er udsatte under en flytning. Det kan også være de vinglas, man har brugt årevis på at samle på, eller ens dyrebare kamera og computer. Derfor skal man ligeså godt gøre sig selv og arvestykkerne den tjeneste at investerer i boblefolie. Boblefolie danner nemlig en beskyttende lag på tingene, og dermed bliver de mere robuste og hårdfør i forhold til slag og pludselige bump. Boblefolie kan fås i store ruller. Derfor kan man være helt sikker på, at man har nok til at pakke alle sine ejendele grundigt ind, inden selve flytningen går i gang.

Pas godt på dine ting med boblefolie

Der findes faktisk mere end én slags boblefolie, og selvom det er sjovt at sidde og sprænge boblerne, har bobleplasten også en anden rigtig nyttelig funktion. Som pakkemateriale fungerer boblefolie utroligt støddæmpende, hvilket er ideelt, når man skal enten flytte, opbevare eller sende skrøbelige ting afsted med posten. Folien er let at arbejde med, og man kan let klippe og skære det i de størrelse, der er mest optimale i forhold til det, der skal pakkes. Der findes både den almindelige og alment kendte boblefolier, men også boblefolie med papir, så man ikke kan se igennem det. Der findes også antistatisk boblefolie, der er udarbejdet i et materiale, der modvirker statiske tilstande. Denne type er optimal til indpakning af for eksempel computere, kameraer og anden elektronik.

Læs mere om flytning her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *