Indret dit hjem med møbler og interiør af træ


Rigtig mange danskere vælger i dag at tilføre rustikke elementer til deres indretning i form af diverse møbler og interiør fremstillet af træ. Det skyldes sandsynligvis blandt andet, at træ er et materiale, der både er flot i dag, når du køber det, og om mange år – og det på trods af at det er blevet brugt og slidt. Hvis man passer godt på sine genstande i træ, kan de nemlig holde mange år frem, og mange synes faktisk, at træmøblerne kun bliver flottere med årene. Herunder kan du læse om, hvordan du kan tilføre mere træ og natur til din indretning derhjemme, og hvis du er parat til at investere i nye møbler og nyt interiør til dit hjem, er det ligeledes oplagt at klikke forbi siden Træfolk.dk, hvor de har et stort udvalg af møbler og andre elementer i træ.

Rustikke plankeborde

Hvis du gerne vil hoppe med på bølgen og tilføre mere træ til din indretning derhjemme, er en oplagt mulighed at investere i et rustikt plankebord. Et sådant bord er nemlig ikke bare flot; det er også særdeles praktisk, og de fleste borde tager ikke skade af, at man bruger dem dagligt og slider på dem. Er I derfor en stor familie, hvor der også er flere børn, er et plankebord altså en oplagt mulighed for et både stilfuldt og praktisk spisebord. Desuden fås de fleste plankeborde i flere forskellige størrelser, og I har derfor mulighed for at vælge den størrelse, der både kan rumme hele familien og diverse gæster, når der kommer besøg.

Dekorative skærebrætter til køkkenet

Hvis det ikke er de store møbler, du mangler i din indretning, kan du også tilføje træelementer i form af smukke og rustikke skærebrætter i køkkenet. Det smarte ved disse er, at de både kan fungere som praktiske redskaber, når der skal snittes og hakkes under madlavningen, og samtidig kan de anvendes som dekorative serveringsfade, når maden skal på bordet. Mange vælger især at servere retter såsom tapas på skærebrætter, da det tilfører et råt element til serveringen og madens udtryk.

Planter i massevis

Dette sidste råd handler ikke direkte om møbler og interiør i træ, men ikke desto mindre kan det være med til at tilføre noget rustikt – og ikke mindst hyggeligt – til dit hjem. Her er selvfølgelig tale om grønne planter, der de seneste år er blevet mere og mere populære herhjemme. Planter skaber liv og gør dermed indretningen mere levende, og det er der tydeligvis mange, der er faldet for. Overvejer du også at tilføje flere planter til din indretning, men er du bekymret for, hvorvidt du vil kunne passe og pleje dem, skal du dog ikke fortvivle. Der findes nemlig massevis af planter, som kræver minimal pasning, og hvor de fleste altså vil kunne lykkes med at holde dem.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *