Spar penge med træpiller


Træpillerne er varmeagenter i et pillefyr, der er et alternativ til et oliefyr. Denne måde for opvarmning er mest populær i ældre huse og på gårde. Det er let at vedligeholde og kræver blot, at du en gang om ugen eller efter behov fylder en pose træpiller i fyret, ligesom det også kræver en rengøring fra tid til anden, da rester af træpiller kan sætte sig fast. Afbrændingen af træpiller danner også en form for aske, der skal fjernes fra bakken i pillefyret. Find mere om træpiller her og se dine muligheder for at spare penge på varmeregningen, uanset om du bor selv eller udlejer en bolig, der skal varmes op.

Der er mange penge at spare ved at købe flere paller med træpiller ad gangen. Det er heller ikke helt ligegyldigt hvilke træpiller du bruger. Træpiller af høj kvalitet er selvfølgeligt på papiret dyre end dem af dårlig kvalitet, men de har også en langt højere varmeværdi og du vil derfor få mere for dine penge ved at betale lidt ekstra for dine træpiller. Træpiller af god kvalitet vil typisk være produceret af rester af træ fra møbelindustrien, men de bedste træpiller er produceret af helt rent træ. Dermed er du sikret, at røgen når du fyrer med dine træpiller ikke er forurenet og du udvinder mest muligt til varme.

Ikke nok med, at der er penge at spare ved at opvarme med træpiller, så er det ligeledes et mere miljøvenligt alternativ. Hvis du vil sikre dig endnu større bæredygtighed, bør du kun købe træpiller som kommer fra et land med en certificeret bæredygtig produktion af træpiller. Det er ligeledes vigtigt at du opbevarer træpillerne i et tørt miljø, da våde træpiller ikke kan optændes, præcist som almindeligt træ ikke kan det. Hvis du ikke har et pillefyr i hjemmet, men gerne vil have det, kan du søge hjælp og kyndig vejledning hos ejendomsadministrationen, der kan lede dig på rette vej.

Ejendomsadministration

Der kan være mange ting at tage hensyn til, når man står for at udleje en eller flere boliger og de færreste udlejere har tid til selv at rode med diverse papirarbejde på en daglig basis. Det er der heldigvis råd for, og med en ejendomsadministrator kan du få hjælp til alt fra udarbejdelse af regnskaber og regnskabsmateriale til udarbejdelse af forbrugsregnskaber, hjælp til sager ved huslejenævnet og meget mere. Det er meget unikt hvad du som udlejer har brug for, så du kan vælge om du ønsker en hjælpende hånd til enkelte services eller ønsker en samlet pakke, hvorpå prisen selvfølgelig bliver mere fordelagtig.

Du kan få hjælp til boligadministration hvis du har en ejerforening eller har et selskab, som udlejer husning eller har en fond eller er en privat investor. Ejendomsadministration er både en garanti og en sikkerhed for dig, men ligeledes for dem som færdes i dine ejendomme. Du kan ligeledes få rådgivning og vejledning ved større ombygninger eller investeringer i din ejendom, som hvis du eksempelvis ønsker at overgå til at opvarme ejendommen med et pillefyr. Det kræver nogle formaliteter. Trænger du til at blive klogere eller at få inspiration til, hvad du kan få hjælp til i dagligdagen? Læs mere om ejendomsadministration her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *