Tips til at få haven til at stråle


Haven er noget som langt de fleste boligejere har deres hyr med. Haven skal gerne se godt ud og gerne i store dele af året. Det kan være svært at få haven til at stråle hele året, og der skal ligges en del arbejde i at få den til at se godt ud hele året.

Vi vil herunder komme med nogle forskellige bud på, hvordan man holder sin have i topform, så den både er mest brugbar men også pænest. Mange haveejere kan godt have deres hyr med at holde haven, og det er ærgerligt hvis man har er hus med en ellers stor flot have.

Hold græsset

Græs er en del af alle haver. Er en stor del af haven græsplæne, er det vigtigt at være over den. Der er ikke noget der kan få haven til at se upasset ud, som alt for langt græs. Ved at holde græsset i en pæn længde, er man kommet en stor del af vejen. Derfor er det en rigtig god ide at købe en græsslåmaskine der passer til den have man har. Det kan være der skal investeres i en havetraktor hvis du har rigtig meget græs.

Er det meget uoverskueligt kan det være i skal outsource græsslåning. Der findes mange dygtige gartnerfirmaer, der kan tage sig af at slå græs for jer. Det er meget brugt at større virksomheder og offentlige institutioner, men har du som privat store områder med græs kan det også overvejes at få nogle professionelle til at stå for slåning af græs engang imellem. Du kan se en mulighed for græsslåning her.

Klip hækken

At klippe hæk kan være et kæmpe arbejde. Har man mere en blot et par meters hæk, kan man allerede godt hive en hel dag ud af kalenderen for at få buk med hækken. At klippe hæk er også en hård omgang, i sær hvis man skal have fat i motorsave, stå på stier for at nå og har meget hæk i haven.

For mange er hækken en nødvendighed for at få følelsen af privatliv i hjemmet. Hækken dækker ofte af for haven og huset, så der ikke bare er frit udsyn fra gaden og ind. Hæk rundt om haven er noget langt de fleste sætter pris på i rigtig mange tilfælde. Derfor er det også en nødvendighed at holde hækken, så man selv kan holde ud at kigge på den.

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *