Tv møbler er populære blandt de moderne forbrugere


De tidlige dage af tv underholdning og brugen af tv, medførte en bølge af efterspørgsel på tv møbler: specialbyggede møbler designet til at huse og skjule voluminøst og grimt tv tilbehør, herunder ledninger, højtalere, spillekonsoller og dvd film. Med udviklingen og ankomsten af mindre tv skærme og mere strømlinede og attraktive fjernsyn og radioer, er behovet for møbler der kan rumme og dække de store tv skærme faldet. Det har imidlertid frigjort plads til endnu større apparater, især med hensyn til tv-skærme.

Men dagene for specialdesignede tv møbler er langt fra ovre. Eller rettere, det er nok mere korrekt at sige, at dagen for dette nyttige møbel er på vej tilbage med leverandører som ILVA,  designer ultra moderne og klassisk design tv møbler. Der er en ny mode for skjult teknologi, særligt i områder med mange high-end boliger, der byder hvad man kunne kalde en “teknologi væg ‘, skjult bag glidende paneler, lærreds gardiner eller et vilkårligt antal skabslåger.

Et tv møbel af æstetisk karakter og højt kvalitet kan bidrage til at skabe et fokuspunkt i rummet, da det vil fange folk blik, når de træder ind i rummet, elv hvis fjernsynet er forholdsvis småt. Det er en lidt anden ting, man skal også tænke sig om, når man køber tv til stuen. Det kan nemlig godt vise sig at være en fejl at købe det største tv på markedet, da et kæmpe tv i et lille rum kan gøre, at rummet synes meget overfyldt. Det kan samtidig gøre oplevelsen ubehagelig, da billedet dominerer rummet. Derfor er det en god idé at forsøge at vælge elektroniske apparater i forhold til det rum, hvor det vil blive placeret og brugt.

Selv meget store, vægmonterede tv skærme kan drage fordel af at være kernen i en indrammet væg enhed, bag hvilken alle kabler og tilslutninger kan skjules. Disse møbler kan også rumme spillekonsoller og musik systemer, der skal tilsluttes til kraftige højttalere, der giver krystalklar lyd hele vejen rundt i lokalet, og giver mulighed for en autentisk surround-lydoplevelse. Selvfølgelig kan du også vælge den mere filmiske fornemmelse og installere en projektor skærm i din hjemmebiograf til virkelig at give en følelse af, at man er i biografen.

 

Skab balance i rummet med et tv møbel

Et tv møbel kan altså være med til at skabe en mere rolig atmosfære og dermed balance i rummet, da rod kan gemmes væk og tv’et kan bringes i centrum. Samtidig er mange tv møbler netop designet til formålet, hvorfor investeringen i denne type audiovisuelle møbel, vil komplementere dit tv godt. Sørg dog for at matche tv skærmens og tv møblets størrelse, så det passer sammen.

Gå på jagt i ILVAs udvalg af flotte og moderne tv møbler, der vil med sikkerhed være et, der matcher dine behov og din stue.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *